Monday-buzy day

Wah sgt penat hari ini..mau nangis rasa..sakit blakang sume ade...huhu..dah name nye idup..pejuangan harus di teruskan..

Happy my bff mase kat u..till now n forever ber salin baby boy..kat demc ptg td dlm kul 2..

Kepala pon byk pk..tah lah pk mcm mcm merapu.. Saya rase saya takut nak drive balik kg dan pikir camne dok kat kg tu yg saya x senang duduk dr semalam..mcm mcm saya pk..sampai x boleh tido..siang pon mcm tu..moody..dlm kepala dok pk apa nak settle before balik kg..apa yg nak dibuat dikg..mandi jazelah..rumah itu..selerak itu..basuh baju di rumah mak pon mcm masalah masalah besar..langsir pon masalah..dok pk nak beli dvd untuk kimi..adoiii..doakan saya boleh bawak keta elok elok .anak anak x mcm mcm mase dlm perjalanan..kuat kan mata saya tuk memandu..

Comments

Popular posts from this blog

mencari taska tuk kimi..

pembantu rumah harian

pokok susu nabi