Wednesday, 27 November 2013

Almari dapur untuk dijual

Self pick up..jalan gombak..
rm100 harga beli rm 450 
Nak jual sebab tak muat..kena beli saiz yg lebih kecil...sudah terjual..kejab je..post tgh hari..11.40 12.30 kompem beli 5.40ptg dtng tgk..malam lepas magrib dah angkut..siap angkut mesin basuh..pak cik lori ku hadiahkan meja komputer..mesin basuh dijual dgn hargarm550 huhu..dah jual baru teringatbaju banyak x basuh..hope cepat la enchik somi beli mesin basuh baru..kesahnye..meskn basuh tu sebab nak tukar front loading..sebab atas nak letak drier..nak sidai baju kat liar macamberhabuk teruk..dlm umah mcm dah x de port..

Lama x menulis blog..nak menulis pon hari hari buzy..(tp org kata suriumah x buzy..huhu)
Byk iklan nak dibuat..dr nak jual kambing bapak..dan juga brg rumah nak di let go...
Nak cerita..hal rumah renovate dan juga jumpa kereta

Sunday, 10 November 2013

Monday be good to me..hehe

Alhamdulillah masih bernyawa harini..semlm mimpi kena culik dgn bangla..haish..harap dijauhkan la dr kes culik ke..exciden ke?keskes 1000 dlm satu..baru je hadapi ujian keta kena curi..
Alhamdulillah dah jumpa kereta...tapi keta cap viva..jazz x de kabar berita dari polis mahupun insuran..tq kepada yg sudi mewarwarkan..nak kenal mane yg ade mase kite susah n senang mase ni la kan..org kata..tp bagi aku..benda ni yg buat aku tersedar..mungkin aku ade buat salah..ada terlebih riak ke..haish..
Kepada sume saya minta maaf sesangat..memang ada lah..ramai senyap je..ramai x suke kot..haish..positif positif..sume org bz dgn kehidupan memasing..
Semlm g kenduri giant..awal gile so balik awal gile..singgah carefour n rumah mertua..

Menulis dgn ringkas sbb untuk ingat kenangan mase suami tiada..
*dedua hood dah di pasang..renovate dah hampir nak siap..yeaah..lemas sudah dok dlm bilik..huhu..