Tuesday, 15 November 2016

Legoland

Tips ke legoland malaysia johor

Ini kali ke3 mak p legoland..everytime sebelum pg mesti cari tips...

Mase 1st p ada blog kasi tips...berbaloi baca...

2nd time nak p..still jumpa blog tu..x new update apa yg ade kat situ...masa p yg 1st tu dah ade dobi..ada maidin...bleh makan kat foodcourt tepi maidin..tp dia tutup awsi..tp jgn risau..ade mamak...sedap ke dak..ikut perut..kalo lepas mandi lapaq ok je..kalo x lapaq sgt..waze je ke jusco terdekat..akan terjumpa la segala giant tesco...bila balik..kalut lupa...

Kali ke 3 p ni..nak hupdate...

Dr masuk tol kl..jumpa 3 kfc..macd x jumpa lagi...sepanjang tol x reti nak suggest makan kat mana...hahaha
Berenti kat jenjantas air keroh tutup..berenti kat machap..penuh lalat...huhu

Akhirnya mkn jugak kat mamak tepi legoland ni...huhuhu...kenapa huhuhu..x sesedap mamak kl...janji perut ade isi..mak dah pening...

1st time dtng duduk hotel legoland..2nd dok 8night kat skudai kot...sbb parking dier agak selamat...this time kami cuba holi1 medini..

Holi 1 medini...dekat dengan legoland..ala..kalo dok skudai ke..bukan jauh sgt legoland ni..

Fasiliti..sume ade..cume cermin besar je x de..untuk awek cun mcm mak....iron tgh tunggu..katil..mak x pasti tukar ke tak cadar..tp nampak bersih..ok la....pinggan mangkuk..same as hotel..x pasti kan pelanggan sebelum ni ade guna untuk benda x halal x...petiais ade..sink..dapur sabun basuh pinggan ade..
Mak amik yg satu bilik je so..satu quenn je..luar ade sofa bed..tv..wifi ade..
Luas selesa...parking ok..40% je resident..parking la kat visitor ke..resident..guart mcm kat condo rumah..

8 night aritu..bilik quenn..murah dr medini nih..tp x de la ruang lepak..parking dpn kedai ade guart..jln sek ade jumpa kedai mkn..

Legoland hotel..rege bleh tahan..menangis gak..tp bleh muat ramai..katil king..dlm bilik..luar bilik..katil 2 tingkat n trander..jadi bleh 3 org dah situ..tv luar dlm bilik....as korang gogle kat blog lain...hehe..the best part..lepas korang mandi..boleh tukar baju kat bilik..