Posts

Showing posts from September, 2012

penantian satu penyeksaan

huhu sekse nye tunggu email dr laki nih..sehari dah la satu..pastu more then 24hours baru nak dpt..org yg same kapal bleh dpt 4 email kot..nih ader miscall laks..hanggin kot..hp tu dok kat tangan jerk..kite angkat dier letak..org lain call kali ketiga dpt ckp..kite..kali ketiga dah tak call..huhu

budget 2013

http://1malaysia.com.my/infographics/sorotan-bajet-2013/

even akau x dpt aper..tp aku tumpang gembira..kerna..

makpakbapak mertuaabgkakak iparadikadik ipar dpt bonus, voucher dan segala kemudahan

baru tau huda peknen (awal sket pada aku) baizah peknen..(lambat sket dr aku)

cuti bersama enchik somi

Image
sekejab jerk dah seminggu papa pegi kije..huhu..hari hari pon rindu dan masih rindu..dan akan terus rindu..



bila dier ader darat cepat sgt masa berlalu..huhu..papa balik selepas kije 4 bln..cuti dua minggu masuk dock kat jhr sebulan..sebulan naik kapal lagi(sebulan ke dua minggu ek?) pastu x dpt balik..tp balik jugak sebab opis dah janji..dpt balik a few days sebelum pose..pg jhr lagi akad nikah adik beliau..duduk di homestay yg same mase enchik somi drydock..best sgt..mungkin umah tu bawak kenangan yg lebih besar..tp umah tu memang best nanti lah aku promote..g jejalan sehingga ke..ayak lupa sudah name tempat tu..cis..camner leh lupa tempat nan indah itu..sehari sebelum pose menikah ler mereka..

bermulalah puasa..dan bermula lah enchik somi wat attachment kat opis..(lebih kurang cuti semingu jerk kat situ) selama 3 minggu kat opis..ari ari naik lrt..hari hari aku anto..sbb balik bleh amik terus berbuka kat luar atau tapau kat param...dan pada minggu ke empat kursus di alam, melaka..h…

pokok susu nabi

Image
kimi demam..huhu..mcm nak batuk ader..nak selsema pon ader..so x leh nak tulis sgt la..

semlm dpt adiah dr kl festial city..free parking 3 bln..

dan larik tajuk lagi..kepada yg x kenal pokok susu nabi..


23hb sept

arini dpt email lambat..asyik  dok whatapps..fesbuk..satu kain pon x berlipat..huhu..tetau la enchik somi dpt balik ke tak sebelum beranak..till skarang x nampak jalan lagi..sorang nak cuti 8 bln..sorang lagi 5 bln lebih..tu pon selepas bila tetau la..sebab baru nak naik join kapal same enchik somi..oleh kerana byk kije x siap agi..so esok lah baru bercherita..nak tgk melodi n galaxcy jab..suka tul mak jemah dgn gosip..oh ya mak jemah dah mkn nasi dgn bendi n ikan keli..

day3 plus ghaye

Image
alhamdulillah..bgn pg dpt email...happy ngalah dpt rantai emas baru..bersemangat nak buat kije..bersemangat nak mandi..basuh kain..pg klinik..cuci keta..astro laks free sume #..

nak cerita ape dulu ek?cerita ghaye lah..raye thn nih kat umah saye..sgt lah best..bgn pg mandi..salam ghaye..g semayang ghaye..thn nih tema purple..ofcourse byk gambo nak letak..tp malu..ekek


sume ader..kecuali family ainn..my perut nampak gile kan..cis cis..terlebih mkn ketupat..

bebudaks nih posing sakan..byk lg gambo diorg yg mencuit ati..

nih gambo mak n pak..eh lupa gambo reramai dah ader..cis itu pon nak kedekut..

walaupon dah terlambat..aka dah lepas bulan syawal..still selamat hari raya sume..
esok nak cerita pasal  peknen breestfeed keta baru keta lama brg baru..brg lame johor sungai petani




hatiku hatimu

sudah lame bercoti bila enchik somi naik kapal..saya mula menulis..tp hangat tahi ayam jerk..kang dah sibuk lupa..byk yg nak di ceritakan ..just sedikit mukadimah..hakimi dah 3 thn ..saya dah 30 thn..papa dah 33 thn.papa anak ke 3..dah duduk PS2 3 thn..muahaha..sume pon 3..nanti saya sambung..