Posts

Showing posts from December, 2013
Image

Luahan hati bini pelaut

Hati dah mula sedih..dah mula sebak..sabar lah hati..kepala mula pikir..apa plan..huhu..apa plan lepas dier tak de..huwaaa..dier x de tu sgt perit nak ungkap dr mulut mau pon hati..hati menangis...apa plan sblm dier pergi..apa plan lepas dier pergi..last pemergian dier..aku memang gabra gile..drive dr klia ke rumah..last pemergian dier yg paling teruk..mase aku gabra...tinggal purse..aduhai..dgn dier pon dah abis duit..hilang kat klcentre..balai polis nun jauh dimana..dgn aku dah lama x drive..x pandai drive..
Pemergian yg lalu kimi dua kali masuk sepital..harap kalini baik baik shj..aku boleh control..aku boleh sabar..aku boleh rasional..aku boleh jaga dedua anak..aku boleh kasi kasih sayang perhatian sebenuhnya pada anak anak..huwaaa..beratnye rasa bahu memikul..nape aku selalu pk..untung mak dulu tok jaga kami..untung mertua..dulu mak dier jaga enchik somi..bila anak dah besar baru handle sendiri..bila pk mcm tu memang down...kena cari org yg lagi susah dr aku..huhu..nasib org berb…

Tetiba

Image
Tetau nak letak tajuk apa..tetiba mlm ni rasa nak tulis..excited terlebih sebab dah cukup cpd point untuk thn ni..muahaha..tak berapa lama lagi masuk tahun baru..1st azam biar ler cpd tu awal awal dah settle...erm..ada yg lagi penting kot..ganti pose...hehe..
Sekarang dah pukul 4 pg..esok..insyaAllah nak check in hotel..yg x berapa km dr rumah..so gedik kan..td nak cerita pass 2 exam cpd tu..ni hotel laks...
Time husband ada memang banyak la perkara gedik..perkara excited..nak tulis kat fb..kang ade yg ckp poyo ke apa..most banyak tulis dlm diary..nanti husband dah naik kapal baru expose..
Feel happy sebab dapur dah mula berasap..gulai ikan..nasi ayam..nasi lemak in da house gitewww...
K lah tido dulu..nanti story lagi..x lama lagi..panggilan laut dah nak sampai....huhu..........................sume plan x jadi..huhu...tu mlm tulis