tekanan biler dpt email mcm nih..

"xde ape pon nak balas. semlm dah dpt crew change list. nama abg x naik. tapi lepas tu chief engineeer terus balas satu email soh kasik abg balik jugak sebab dah ada sorang 3rd engineer br n dia nak promote muslim dr 4th engr ke 3rd engr. so kalau abg x balik dah jadi ramai 3rd engr. insyaallah balik la tu. mlm abg sibuk la skit nak siapkan byk report. tambah ngan sume pc mesti ada je org nak pakai, nak print report keje dry dock ari tu. mean byk la report nak kene siapkan. ooo.. kapal masuk ari ahad malam, maybe before midnight. kalau balik, flight ari senin ptg la. kalau x, be ready je la. bubbye."

Comments

Popular posts from this blog

mencari taska tuk kimi..

pembantu rumah harian

pokok susu nabi