days 20 n 21

hakimi still x leh ngam dgn papa..huhu..nih sbb hp yg rosak tu ler..kalo x bleh tunjuk video papa..sure kimi x lupa sure hakimi ok..yg memenatkan..bertambah jlous..maybe aku x kasi cukup att kat dier kot..dier rase papa dier nak hamek aku dr dier..meragam jerk..yg selalu ok jadi x ok..yg x ok bertambah ler tak ok..selalu susah nak mandi..sekarang bertambah mase nak mandi pon susah..dulu nak susah nak mkn..sekarang bertambah..mase dah mkn pon jadi susah..haiiik..dah nak masuk days 22 pose..ikut plan harini enchik suami nak ke opis..petang bawak hakimi ke dentis...days 21..seharian kami di pwtc perfect living expo..hadoi..byk ler jugaks encik suami melabur..dan byk nak di labur tp x sempat..dgn hakimi meragam nyer..hadoi..tetau ler nanti mase nak beli baju raya mcm maner..lewat berbuka di mc d..days 20 x bgn sahur..seharian mengemas rumah..alhamdulillah..enchik suami cuci toilet..putih berseri seri lah..dedua pulaks tu..sblm tu enchik suami gantung gambo yg kami beli di bali..agaks lama..berbuka puasa di rumah MIL..dtng lambat..agaks segan..bawak air tebu..

Comments

Popular posts from this blog

mencari taska tuk kimi..

pembantu rumah harian

pokok susu nabi