berperang di sogo member sale

kul 9 pg kak huda call..cerita kat dier pasal merit..haha..ngatuk ngatuk lagi..tp bangun gaks..bersemangat nak g sogo..goreng nasi hakimi..panas kan lauk MIL bagi semlm..mandi..pastu mkn 10.43 siti call ajak kuar..tp saya ckp saya dah ada plan nak g sogo..ajak dier g skali..11.19 mak nasrin call dier risau nak ujan takut x leh g sogo..11.43 kak ton call telephone tanyer gstt..cerita pasal plan pose tok 11.50 oyot abis kelas..kasi hakimi mandi..kul 12 kak huda call ckp laki dier dpt merit..alhamdullillah..doakan next year ader lagi..12.30 kami kuar ker sogo..sampai jerk balai polis setapak jem gila..merangkak nak sampai bulatan pahang tu sampai kul 2.30 kot..pastu merangka lagi dr depan hkl..lepas tu elok nak masuk jln kat sogo tu polis tutup..kat maju junction...mcm muat jerk kalo pg jugaks..tp x pe la..sekali polis tutup jalan..kami dah tetau nak g jln maner..kiri x leh kanan pon x leh..pastu cuba ker kiri..tp ke kiri kuar dr kl..pastu nampak tempat masuk parking kat maju junction..gostan sket..pastu masuk parking..terus jerk ader parking..depan escalator lagi alhamdullillah..rase nak g toilet..tgk ramai..cansel..jln ker sogo..nak g toilet sgt..huhu beratur panjang giler..kat toilet sogo..pastu belek belek purse..pastu nengok yg beratur tu ramai x jadi..naik tgk kasut...punya ler lame tunggu diorg amik kasut..pastu..nak beratur byr pon ramai..fed up gaks..tambahan dlm hati nak beli baju hakimi jerk..lengoh gaks aa tgn dukung hakimi x mo dgn oyot..sbb dier pon dah ngatuk..terus naik tingkat baby..alhamdullillah..oyot bawak dier main.. dier mahu..aper lagi aku g cari baju..huhu cari punya cari..banding rege..baju jerk dah 200 lebih..huhu..kasut belum lagi..kasut x der size..ader size kaler oren..pastu x der sale..pastu beratur..huhu sampai 2jam..kesian oyot 2 jam berdiri..aku dok dukung hakimi yg tido..tp ok la gaks duduk..depan kaunter..huhu..oyot dah x larat dah nak beratur untuk voucher..jadi kami blek jerk..lagi pon hp tinggal dlm keta ..risau keta kena pecah..berdoa jerk lah..tp sgt dahaga..rase lambat sket lagi dtng ler sakit tekak..mata dah merah dah dok dlm aircon..singgah kfc..mkn..pastu byr parking..amik ko..rm15..untuk parking..alhamdullillah parking kat maju junction x yah ler kena jem..bleh kuar terus dr kl..sampai umah kul 9 mlm..untuk menyedapkan hati kire la berape untung beli kat sale..350..kire ok ler..x der lah sakit jiwa sangat byr parking..beratur nak byr..berjem sementara nak sampai..mungkin tu ler pasal ader org mc..amik cuti atau el untuk sogo member sale..atau dr kedah turun kl semata nak ke sogo..adoi..dari  pembelian semlm 2 baju x sale..aarghh rugi..satu tu tah ker baju org pilih pastu dier x mo dier letak kat tempat sale..ish...yg lagi satu tu saya amik dier baru bawak keluar rase nyer tag rege pas sale dier x letak lagi..sebab rase nyer dier ader kasi pelekat kat satu amoi nih..ish silap sungguh kalo amik baju poney dan tinggalkan baju cartoon baby tu pon x per..

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

mencari taska tuk kimi..

pembantu rumah harian

pokok susu nabi