kenangan di times square


nih gambo omak mase jejalan kat times square..byk gambo kimi n papa dier ambil tp sume x jadi..
contoh nyer mcm nih..ekekeke..papa seorg yg funny..tp papa x mantik..geli kalo mantik mantik..

apakah puca ke times square..adus..tetiba dtng flash dlm kepala..aku jln times squre aku menulis..di baca some one brg dibeli..and penah mimpi n penah terjadi..oh ya org panggil dejavu..

ok start balik..kenapa pegi times square?pegi time square kerana asal nye pegi low yat sebab konon nyer ader sale hp..walhal tipu jerk..kena beli brg..pastu..layak untuk beli brg offer dgn harga yg lebih murah..
dah x dpt apa yg di cari ajak enchik somi merayau kat times square..kami kurang pegi ke sinih..nape tah lebih suka ke ou..

makan kat kedai sandwish..ape tah name nyer satu sand wish pon seploh hengget lebis..tp mungkin sbb daging yg nipis mahal tu kot..

not much pulaks yg hengat pasal di sini..just having fun..jln turun tangga dgr org menjerit..dan beli sehelai tshirt angry bird untuk hakimi..tp sgt beso..

sekian..

Comments

Popular posts from this blog

mencari taska tuk kimi..

pembantu rumah harian

pokok susu nabi