Ramadhan 18

Alhamdulillah masih hidup lagi hingga ke hari ini..tp pose dah tinggal sehari..dr sebelum pose..ilah cirit birit..dan akhirnye semlm dier boleh meniarap..punca cirit birit masih dlm kajian..tp mungkin sebab kurma..kerna kurma byk serap..disepanjang 20 hari ilah berak sehari 5 kali..harini abg kimi demam pulaks..tp saya ok sebab byk kes teruk dah settle..huhu..monday saye ke colombia bawak jazelah jumpa pakar..sebelum tu ade gaks saya bawak jumpa pakar kanak di desa melawati..tp ubat yg dier kasi jazelah x nak makan..susu yg diberi jazelah x nak minum..takkan saya nak biar dier x di bf..saya bf kan jugaks..sambil kaji..ada kah sebab multivitamin..calsium..udang..even air tapis kat umah...sama shj..plus kulit jazelah semakin kasar..x seperti kulit baby yg lembut..alhamdulillah..doktor di colombia kasi ubat cirit birit..mandian dan krim untuk jazelah..kulit jazelah sensetif katanya..dan saya pon salah sebab bila sabun basuh baju jazelah habis..saye x beli baru..main join je pakai dynamo..kulit jazelah pon dah ok selepas tu..
Lepas g colombia..mase tok shoping..x de ape pon yg penting melain kan kad raya tuk suami..alang alang beli kad kawan kawan kesayangan...then beli buku..huhu..then..dating dgn kawan baru..
Kawan baru adalah mama khalish..salah seorg kawan kimi kat sekolah..bila ade kawan shoping jadi lama..abis dua ratus..kat colombia dah seratus..
Lambat amik kimi..then ade kakak anto kuih raya..rm100 agi..setengah hari je dah abis rm400..duit mcm air..next daynye..wajib le mengepos tu suami terchenta..as dah parking kat maybank..try setel kan masalah yuran sekolah..dan update pasal pertukar loan rumah dr public bank ke maybank..huhu..
Saye memang la tetau ape sume suami yg uruskan..sebab saya sakit jantung bile tgk hutang dier..huhu..tgk gaji pon kadang ade gaks sakit jantung...rabu alhamdulillah settle hal yuran..dpt prove dr maybank..settle..suami angke sehari..jadi peguam pon bleh call..settle..husband ckp memang mcm tu pon..lega..semakin kurang masalah..hal balik kg..sebab penat pk..decide raya kl je..sekian..

Comments

Popular posts from this blog

mencari taska tuk kimi..

pokok susu nabi

Almari dapur untuk dijual