Sunday, 22 June 2014

Pangilan laut..

Arini asalnye plan nak ke rumah kak ros..tp sbb semlm maka..tida kemana mana..pagi pagi masak pulut durian..tgh hari spageti...

Semlm kami plan ke kidzania..asalnya nak masuk yg ptg..tp takut kimi ngatuk..so masuk je lah..kul doblas sampai kul 3 jer..huhu..lagi sekejab..baik ari ahad sampai kul 4..dpt la main 4 benda..kaler..aiskem..gegen..jd pilot...
Lepas keluar terus ke klfc..sbb pk mahal pop corn dlm kidzania baik beli yg klfc nye..sblm balik park tepi wajib beli karipap ikea..kat klfc..jumpa cikgu cic..beli sotong sampan..pop corn dan pg kedai abg..kedai sakura..makan sket dah x larat sebab ngatuk sgt..so balik..sume tido..mama.bangun kul 9..papa nye lewat sket..anak anak tido sampai pagi...bapaknye tetau le tido balik kul berapa semlm..maknye teman sampai kul doblas lebih jer..
Berbalik pada cerita asal..pangilan laut..huhu..dpt mase tgh shoping baju raya enchik somi n kimi ari rabu..kena naik juga ganti gig..sebab gig n nisa nak g haji..dengan keberentian si t*** pada hari dier patut naik flight..ganti gig..huhu..malas nak cerita pasal si t*** ni..dulu dier buat dekat nik mcm tu..so bile dier je calon nak ganti husband..memang la aku takut sgt..nasib baik last kapal amir ganti..yg sebelum tu nik ganti..last year patut nye si t*** dah abis cuti..anak aku sakit kat sepital..si t*** ni x nak gaks ganti laki aku..aku dah agaks sampai abis raya baru la nak ganti..huhu..nasib baik nik ganti..so si t*** ni ganti gig..then bile dier nak balik..tergedik gedik la..naik la gig ni kat sendai..katanya sebab mahkamah..tp now bila gig nak g hajklk..minta dier ganti..macam..tu dier buat pulaks..balik dr tu beli piza..teringat laks besday mertua so pg umah mil

Cerita hari khamis..pg kenanga whoelsale..cari baju raya jazelah n mama..leteh giler..dr lepas amik kimi sekolah makan ikan bako sampai kul 7..
Balik dr kenanga makan kedai depan diomond square..ikan siakap kukus teulur bungkus kailan..tomyam..nak pecah perut gaks ler..
Harini jumaat kes enchik somi ilang..kate nak beli nasi lemak kat aku..pastu x balik balik x angkat call..lepas jumaat anto keta ke klfc..g carefour beli brg dapur..tempah langsir bilik stor..
Pg umah mertua bawak durian creep..

No comments:

Post a Comment