Bubye papa..

Arini kami start hidup sendiri lagi..esok ramadhan mula..kedengaran bunyi masalah air..huhu..
Semlm..pagi kimi ke sekolah..mama n papa lepak oldtown..ke honda renew roadtax..balik umah packing baju..dedua pon serabut kan..sekejab ke sogo..sekejab di rumah sahaja..kalo bleh nak tepek lekat..x mo lepas..hati sgt iklas lepaskan papa..even tulis atau ckp dimulut..amik kimi school kami ke jusco.alhamdulillah..rezki..untuk mama n jazelah..kami makan kfc..sebab melayan tekak kimi..hehe..mama n papa..x de selera dah nak makan..sebab nak berpisah dah..sebab makan kat old town pon..lepas tu singgah umah..papa tertinggal sweater..kemudian kami gerak ke klcentre..awal lagi..ingat jem..rupanya ramai balik kg for 1st ramadhan..bangunan sebelah klcentre dah siap rupanya..patut la senang lami cari parking kat klcentre..best jugak shoping mall baru tu..ade parkson..sume top top ade lah..beli pratsel..duduk makan..g toilet..turun balik dgn papa..huwaa..baru anto...

Hari khamis sblm tu..kimi monteng..huhu..kami tgk transformers..mlm makan dgn atok kat sri gombak..

Hari rabu papa ke opis..medical checkout..rupanya si t tu x resign..x sedia naik kapal..perangai macam taik..dier susah paksa kite tolong..kite susah haram dier nak tolong..si g tu nak g haji..bila la aku nak abis menjerit pasal si t tu entah..dah nak masuk ramadhan ni..mlm tu kami makan lagi di pizza sanprisko tu..

Ari selasa kami ke pasar malam..siang x ingat..

Hari isnin kami ke klang..singgah beli karpet..singgah umah kak ros..singgah umah mama

Comments

Popular posts from this blog

mencari taska tuk kimi..

pembantu rumah harian

pokok susu nabi