Tetiba

Tetau nak letak tajuk apa..tetiba mlm ni rasa nak tulis..excited terlebih sebab dah cukup cpd point untuk thn ni..muahaha..tak berapa lama lagi masuk tahun baru..1st azam biar ler cpd tu awal awal dah settle...erm..ada yg lagi penting kot..ganti pose...hehe..
Sekarang dah pukul 4 pg..esok..insyaAllah nak check in hotel..yg x berapa km dr rumah..so gedik kan..td nak cerita pass 2 exam cpd tu..ni hotel laks...
Time husband ada memang banyak la perkara gedik..perkara excited..nak tulis kat fb..kang ade yg ckp poyo ke apa..most banyak tulis dlm diary..nanti husband dah naik kapal baru expose..
Feel happy sebab dapur dah mula berasap..gulai ikan..nasi ayam..nasi lemak in da house gitewww...
K lah tido dulu..nanti story lagi..x lama lagi..panggilan laut dah nak sampai....huhu..........................sume plan x jadi..huhu...tu mlm tulis  

Comments

Popular posts from this blog

mencari taska tuk kimi..

pembantu rumah harian

pokok susu nabi